Woonboot laten schilderen

Het laten schilderen van uw buitenboel kan vaak een lastige opgave zijn door de lastig bereikbare plekken waarvoor veelal een steiger benodigd is. Het laten schilderen van uw woonboot is in sommige gevallen een nóg moeilijkere opdracht. Schilderen aan de waterkant vraagt om ervaring en professionaliteit. VDV Vastgoedonderhoud heeft al jaren lange ervaring in schilderwerk. Denk hierbij aan het schilderen van de buitenkant van uw huis, schilderwerk binnen in uw huis en bijvoorbeeld het laten schilderen van uw woonboot.

Woonboot schilderen

Maatwerk

Bij schepen of woonboten is vaak elke situatie anders. Hierdoor is veel maatwerk en precisie vereist. VDV Vastgoedonderhoud geeft de opdrachtgever vaak een advies welk onderhoud wanneer nodig is. Soms betekent dit dat we het volledige onderhoud van uw schip of woonboot verzorgen, soms doen we een gedeelte. Bijvoorbeeld omdat u ook zelf graag iets doet, of het zware werk zoals schuren of houtrot verwijderen liever uitbesteedt. Het gaat ons om kwaliteit en een deskundige benadering die past bij uw schip of woonboot en bovendien betaalbaar is.

Blootstelling aan wisselvallig weer

Naast woningen en bedrijfspanden worden ook woonboten en schepen aan wisselvallig weer blootgesteld in Nederland. Elk seizoen is anders. Denk hierbij aan wind, regen, hagel en hoge temperaturen. Zoals men weet is het schilderen van een woonboot opzich al een flinke opgave. Daarnaast is timing van groot belang om uw woonboot in topconditie te houden. Veel voorkomende problemen die we bij woonboten tegenkomen is houtrot. Dat kan ontstaan door de verkeerde timing van het schilderen, onvakkundig schilderwerk of de blootstelling aan de verschillende weersomstandigheden.

Voorkom onvakkundig schilderwerk van uw buitenboel en vraag een offerte aan bij VDV Vastgoedonderhoud. We helpen u graag verder

Woonboot schilderen offerte opvragen

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Offerte op maat

100% vrijblijvend

Ruim 10 jaar ervaring