Huis of bedrijfspand laten schilderen

Naast het schilderen binnen in uw woning of bedrijfspand, wandafwerking en houtrot herstel houden we ons ook al ruim 10 jaar bezig met het schilderen van de buitenkant van uw woning of bedrijfspand. We streven naar 100% klanttevredenheid en werken daarom enkel en alleen met professionele materialen en verlaten elke klus pas op het moment dat het volledig is afgerond.

Buiten schilderwerk

De juiste timing om de buitenboel te (laten) schilderen

We hebben in Nederland te maken met wisselvallige weersomstandigheden. Dat maakt niet alleen het schilderen van uw huis lastig, maar dat betekend ook dat uw huis elk seizoen aan wisselvallig weer wordt blootgesteld. Zorg ervoor dat u uw woning of bedrijfspand op het juiste moment laat schilderen, dus niet met vorst of regenachtig weer. Naast vocht of regen is een veelgemaakte fout ook het schilderen bij te hoge temperaturen. Door gebruik te maken van een professioneel schildersbedrijf voor de buitenkant van uw woning of bedrijfspand zorgt u ervoor dat het pand zijn waarde behoudt.

Buitenboel laten schilderen

Vaak is het schilderen van uw buitenboel een moeilijke opgave. Denk hierbij aan plekken waar u lastig bij kunt komen zoals de nok van uw woning, kozijnen op de 2e verdieping of de boeidelen rondom uw woning of bedrijfspand. Door onze jarenlange ervaring weten we inmiddels voor elke lastige klus de juiste oplossing te verzinnen.

Let goed op bij het laten schilderen van uw buitenboel. Door onvakkundig schilderwerk kunt u uw kozijnen, boeidelen of buitenmuren in een slechte staat brengen. Veel voorkomende problemen zijn houtrot, schimmelvorming en snel afbladderen van de verf. VDV Vastgoedonderhoud staat voor kwaliteit en vakmanschap, wanneer we dergelijke problemen tegenkomen overleggen we dit direct met de opdrachtgever. Na het geven van het juiste advies lossen we de problemen netjes op. Denk hierbij aan het vervangen van stukken houtrot, hierdoor gaan bijvoorbeeld uw kozijnen weer jarenlang mee in topconditie.

Voorkom onvakkundig schilderwerk van uw buitenboel en vraag een offerte aan bij VDV Vastgoedonderhoud. We helpen u graag verder

Offerte voor het schilderen van uw huis of bedrijfspand

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.

Direct contact opnemen

Offerte op maat

100% vrijblijvend

Ruim 50 klanten in je regio gingen je voor