Behangwerk

Sausen, stucwerk of behangen. VDV Vastgoedonderhoud heeft inmiddels ruim 10 jaar ervaring in het afwerken van (nieuwbouw) woningen. Naast het binnen schilderwerk zoals kozijnen en plafonds, behangen we ook muren met verschillende soorten behang. Om uw muren te behangen zonder strepen, naden en oneffenheden is het belangrijk dat de wandafwerking op een professionele manier gebeurd.

Behangwerk

Professioneel behangen

Of het nu gaat om renovlies behang of glasvliesbehang, voor ons maakt het niet uit. Door onze ruime werkervaring in de wandafwerking kunnen we inmiddels elke klus aan. Zoekt u een sterk en stootvast behang? Of bent u op zoek naar een egaliserende laag op uw muren? We komen graag bij u kijken om de mogelijkheden te bespreken en u van het juiste advies te voorzien.

Glasvlies ofwel glasvezel behang is uitermate geschikt voor het wegwerken van kleine scheurtjes, barsten en oneffenheden in uw huidige wanden. Kenmerkend van dit behang is de gladde structuur van het behang.

Wanneer u opzoek bent naar een sterk en stootvast behang adviseren we vaak renovlies behang. Voorkom het verder scheuren van de muur en laat uw muren eruit zien alsof deze gestuct zijn met renovlies behang.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met onze professionele wandafwerking? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Behangwerk offerte opvragen

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Offerte op maat

100% vrijblijvend

Ruim 10 jaar werkervaring