Spuittechniek

VDV Vastgoedonderhoud heeft al jaren lange ervaring in verf spuittechniek. Wij maken gebruik van een airless spuittechniek. Dit is professionele spuittechniek wat resulteert in een strak en egaal eindresultaat. Deze spuittechniek passen we toe op veel voorkomende oppervlakken zoals stucwerk, spackspuitwerk en bijvoorbeeld spachtelputz. Dankzij onze ruime ervaring leveren we ons werk altijd zeer professioneel af en streven we naar 100% tevredenheid van onze klanten.

Spuittechniek

Voordelen van verf spuittechniek

De voordelen van het spuiten van verf of latex is het egale eindresultaat. Het gebruiken van spuittechnieken voorkomt strepen, druppels en oneffenheden in het eindresultaat. Verfspuiten zetten we in voor kozijnen, vensterbanken en andere houten onderdelen. Latexspuiten gebruiken we voor het afwerken van plafonds en muren zoals bijvoorbeeld stucwerk, spachtelputz en spackspuitwerk.

Een ander voordeel van verf spuiten is de dekking. Vaak is het spuiten van verf of latex in één keer dekkend. Dit scheelt tijd en geld.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen met onze professionele verf spuittechniek? Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Contact opnemen

Verf spuittechniek offerte opvragen

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Offerte op maat

Gratis en 100% vrijblijvend

Ruim 10 jaar werkervaring