Over ons

VDV Vastgoedonderhoud staat voor vastgoed in topconditie. We onderhouden en renoveren vastgoed van zowel particulieren als zakelijke klanten. Appartementencomplexen, woonboten, woonhuizen en bedrijfspanden. Deskundig onderhoud op het juiste moment voorkomt dat u bepaalde delen van uw vastgoed volledig moet vernieuwen.

VDV Vastgoedonderhoud

VDV Vastgoedonderhoud
Sergio van der Voort

 

Mijn naam is Sergio van der Voort eigenaar van VDV Vastgoedonderhoud. Wij zijn ruim 10 jaar werkzaam in het vastgoedonderhoud, gespecialiseerd in nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Onze voornaamste werkzaamheden zijn schilderwerk, spuittechnieken en behangwerk. In ons werkgebied regio Groene Hart werken we nauw samen met verschillende stukadoors en aannemersbedrijven.

Onze missie is om het vastgoed van onze opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk, continu in topconditie te houden. Naast renovatie en onderhoud verzorgen we ook volledige nieuwbouw voor uw vastgoed. Denk hierbij aan nieuwe (kunststof) kozijnen, deuren en boeidelen. Ook bij het onderhouden van uw woning of bedrijfspand is de regel; voorkomen is beter dan genezen. Denk hierbij aan het verven van uw woning. Het niet tijdig laten verven van uw woning kan zorgen voor bijvoorbeeld houtrot.

Bent u op zoek naar een betrouwbare specialist voor uw vastgoedonderhoud? Neem dan contact met ons op via info@vdvvastgoedonderhoud.nl of telefonisch via 06 – 51 46 80 02