Schilderwerk

VDV Vastgoedonderhoud heeft al jaren lange ervaring in schilderwerk. Denk hierbij aan het schilderen van de buitenkant van uw huis, schilderwerk binnen in uw huis en bijvoorbeeld het laten schilderen van uw woonboot. Dankzij onze ruime ervaring leveren we ons werk altijd zeer professioneel af en streven we naar 100% tevredenheid van onze klanten.

Ga voor kwaliteit schilderwerk

VDV Vastgoedonderhoud kiest voor kwaliteit. We werken enkel met vakmensen die hun werk erg serieus nemen en we kiezen enkel en alleen voor professionele materialen. Dat hoor je natuurlijk uit de mond van elk schildersbedrijf. Maar wij voegen daad bij het woord. We bieden jarenlange garantie op onze geleverde diensten en de toegepaste producten. Perfect vakwerk gegarandeerd.

Buiten schilderwerk

Buitenboel laten schilderen

Let goed op bij het laten schilderen van uw buitenboel. Door onvakkundig schilderwerk kunt u uw kozijnen in een slechte staat brengen. Denk bijvoorbeeld aan houtrot, snel afbladderen van uw verf en het snel verkleuren van uw nieuw aangebrachte verf. Veel gemaakte fouten bij het schilderen van uw buiten kozijnen zijn bijvoorbeeld het schilderen bij te hoge temperaturen, vochtig houtwerk schilderen, niet goed ontvetten van uw kozijnen of het te dik plamuren van gaatjes en kieren.

Voorkom onvakkundig schilderwerk van uw buitenboel en vraag een offerte aan bij VDV Vastgoedonderhoud. We helpen u graag verder

Meer informatie

Binnen schilderen

Net zoals bij het schilderen van uw kozijnen aan de buitenkant is het ook vakkundig schilderwerk voor binnen van groot belang. Als u uw wanden, plafonds of kozijnen niet goed schoonmaakt/ontvet, geen voorstrijk aanbrengt, in een stoffige ruimte gaat schilderen of de verkeerde verf gebruikt brengt u uw schilderwerk in een slechte staat. Door een vakkundig schildersbedrijf in te huren zoals VDV Vastgoedonderhoud blijft uw schilderwerk in topconditie.

Voorkom onvakkundig schilderwerk van wanden, plafonds en kozijnen en vraag een offerte aan bij VDV Vastgoedonderhoud. We helpen u graag verder

Meer informatie

Schilderwerk offerte opvragen

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte opvragen?
Neem dan contact met ons op.

Offerte aanvragen

Offerte op maat

100% vrijblijvend

Ruim 50 klanten in je regio gingen je voor